Met deze technologische ontwikkelingen valt een hoop geld te verdienen!

We leven in een tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Deze ontwikkelingen staan deels nog in de kinderschoenen maar zullen over enkele jaren waarschijnlijk onze maatschappij domineren. Een van de meest belovende stukken technologie is de blockchain technologie. Wanneer men blockchain technologie hoort denkt men al snel aan Bit- en Altcoins, maar de techniek brengt veel meer dan dat! Omdat de blockchain technologie nog in haar kinderschoenen staat kan er nog een hoop geld mee verdient worden. In deze blog vertellen we je daarom hoe jij hier je voordeel mee kunt doen!

Cryptocurrencies

Dat er met cryptocurrencies geld verdiend kan worden is inmiddels wel redelijk bekend. Zo bekend misschien wel dat mensen er bijna niet meer in durven te stappen omdat men denkt dat ‘de rek al uit de markt is’. Toch is dit zeker niet het geval. Er zijn namelijk tal van manieren om geld te verdienen met cryptocurrencies. Zo kun je met een relatief klein vermogen investeren in kleine en onbekende munten. De kans dat deze floppen is natuurlijk aanwezig, maar de kans bestaat ook dat deze munten 100000x zoveel waard worden. Bekijk bijvoorbeeld eens de Reddcoin koers. Deze koers is in het verleden zomaar van de ene op de andere dag duizenden procenten gestegen! Je moet hier echter wel een beetje stressbestendig voor zijn. Het kan namelijk maar zo dat de koers ook flink naar beneden gaat of zelfs niets meer waard wordt!

NFTs

NFTs zijn een beetje de hype van het afgelopen jaar. Een NFT is een non fungible token en daarmee wordt met name bedoeld dat de NFT uniek is en niet gedupliceerd kan worden. Je kunt het een beetje zien als het bezitten van kunst. Iemand kan wel een foto van jouw kunstwerk maken, maar het echte kunstwerk is van jou. Omdat er dus maar één origineel exemplaar van beschikbaar is wordt de NFT geld waard. De NFT-hype zit echter nog in een vroeg stadium. Dit betekent dat je hier als ervaren handelaar gemakkelijk een hoop geld mee kan verdienen! Probeer je wel heel goed in te lezen in NFTs voordat je hierin gaat investeren. Je kunt hier namelijk ook in korte tijd enorm veel geld mee verliezen.