‘Dream it, do it, make it’

Ons Smart Industry programma, helpt ondernemers met innovatiefinanciering, ondernemingsplannen, haalbaarheidsstudies, gerichte opleiding en kennisoverdracht bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en om deze in een stroomversnelling naar de markt te brengen. Samen met onze netwerkpartners zorgen we voor innovaties die de economie slimmer, sterker en duurzamer maken. Ook dragen we bij aan een brede welvaart en toekomstbestendige samenleving.

Bedrijfsinnovaties operationeel maken

“Bedrijfsinnovaties operationeel maken die tot nieuwe business leiden. Daar gaat het om bij Midpoint Brabant”, stelt Pierre van Kleef, programmamanager van Midpoint Brabant Smart Industry. “Wij leiden op, trainen de nieuwe generatie, onderzoeken nieuwe kansen en werken samen met mensen en organisaties die elkaar versterken.”

Dat die formule werkt, blijkt uit het feit dat naast toonaangevende grote bedrijven als Ericsson, Tesla, Bosch Transmission Technology, FujiFilm er talloze hoog innovatieve MKB-bedrijven gevestigd zijn in Midden-Brabant.”

Innovatieprojecten

De regio kent een grote vertegenwoordiging industrieel MKB, gereedschapsmakers, metaalbedrijven, machinebouwers en kunststofbedrijven. “Met bedrijven en kennisinstellingen werken wij aan innovatieprojecten op het terrein van digitalisering, robotisering, voorspelbaar onderhoud en nieuwe productiemethoden en technieken."

 

Smart Industry in Midden-Brabant

Het Smart Industry programma van Midpoint Brabant helpt ondernemers en bedrijven om te innoveren. Lees hier de ervaringen van Gate2FujifilmMindLabs en MetalValley.

Bij interesse kan je contact opnemen met: