Belangrijkste event van de Benelux

Innovation for Health wordt door velen uit de sector gezien als hét belangrijkst event in Health & Life Sciences in de Benelux. Hier ontmoet je alle grote sleutelspelers: van start-ups tot multinationals, van patiënten tot medici, van innovators tot investeerders, van onderzoekers tot ondernemers, uit industrie en academie.

Op deze Valentijns editie staat het thema ‘hart’ centraal. Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan de vele mooie innovaties voor de gezondheidszorg die ons te wachten staan! Meer dan 60 inspirerende sprekers nemen u mee in de toekomst van de gezondheidszorg. Ism met de Hartstichting en de Dutch CardioVascular Alliance is een speciale sessie samengesteld over innovaties voor het hart. Daarnaast zullen diverse stakeholders hun hartenwens uitspreken voor de gezondheidszorg. Ook kunnen de bezoekers gekoppeld worden met hun Valentijn business match via de event app.

Omvangrijk programma

Maar het omvangrijk programma biedt nog veel meer: inspirerende keynote sprekers uit binnen- en buitenland, informatieve themasessies, diverse interactieve paneldiscussies over leiderschap, fusies & overnames, betaalbaarheid en vroege toegang tot geneesmiddelen, pitches van bedrijven en kennisinstellingen en een dynamische beursvloer met innovatieve oplossingen van bedrijven, onderzoekers en designers.

De wereld van gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen en veranderingen. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen veranderen onze gezondheidszorg en ons kijk hierop in een razende tempo. Welke veranderingen staan ons te wachten en hoe kunt u hierop inspelen en wie zijn daarbij uw potentiële partners of klanten? Kom hier achter op Innovation for Health! Meld je aan via www.innovationforhealth.nl, mede mogelijk gemaakt door Health~Holland.